HTML

Dózsakerti Közösségi Ház

A Dózsakerti Közösségi Házban megtartott programokról, eseményeiről számolunk be, közöljük a Dózsakerti Hírmondóban megjelent fontosabb cikkeket, fotókat, plusz a háttéranyagokat. Ezenkívül néhány városi hír, helytörténet is szerepel az írásaink között.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A Fény Tanítói lesznek...

2012.09.08. 23:15 vastamás

Háromnapos összejövetelt szervez szombatonként Nász János védikus tanító, spirituális kutató szeptember 15-étől. Programjáról így ír:

Kedves Fényhozók!

A Föld és az Emberiség átalakulása, új világba lépése már nem tűr halasztást, az események, amiket kezdtek megtapasztalni szélsebesen fogják követni egymást. Most azokhoz szólunk, akik képesnek érzik magukat, akik hívást éreznek arra, hogy élenjáróként a Fény Tanítójaként szeretnének dolgozni az elkövetkező időkben.

2012. december 21-étől 144.000 kapják meg a Teremtés Kegyelmét, hogy pozitív szempontból, pólusból fognak teremteni. Ez Kárpát-medencei viszonylatban 9999 lelket jelent, és a hexagonális 64-es területi felosztás szerint (megyénként, a területtől és adottságaitól függően) 111-333 lelket fog érinteni. Hogy kik azok, arra nincs direktíva, elrendelés. Magukat kell választaniuk a feladatra, persze az ehhez való feladatra a rezgésük megfelelő szintje, elhivatottságuk, szenvedélyük is szükségeltetik. Mi ebben információkat, útmutatást tudunk adni, nyújtani, de hangsúlyozzuk azt is, hogy a saját magatok választott úton egyedül, de már összekapcsolódva kell végig mennetek.

Nem ez az egy fórum áll rendelkezésetekre, ez csak egy a sok közül, és nem egy, egyfajta úton lehet elérni az új szerződésetek szerinti választásotokat.

Azokhoz szólunk, akik kellőképpen elhatározták azt, hogy így szeretnék folytatni lelkük fejlődését, és segíteni majd az utánuk jövőket, a most ébredezőket, a még szendergőket.

Ideje van annak, hogy megbeszéljük közös dolgainkat. Beszélni fogunk a Föld és Emberiség spirituális küldetéséről, mi okból vagyunk itt, kik vagyunk valójában és mi a valódi történelmünk. Információs kapcsolatok kialakítása más tudatosságú létezőkkel és saját lelkünkkel. Nagyon szeretnénk, hogy addig is feltennétek azokat a kérdéseket, témaköröket, melyekről azt vélitek, hogy szükséges szólnunk. A kérdéseket válaszlevélben tudjuk fogadni, vagy a találkozók előtt olvasható formában.

Eddigi előadásaink nyitottak voltak, de most azokhoz szólunk, akiket levelünk olvasása arra vezérel, hogy itt legyenek. Nem a létszám számít, nem a spirituális előélet, tanulmányok (bár adhat némi könnyedséget a befogadásra, de néha meg hátráltathat is bennünket), hanem a szabad választás. Mi, a lelkünkön keresztül, megkaptuk az erre a feladatra szóló felhívást és önfelhatalmazást, rajtunk ne múljon.

Előzetes bejelentkezés:

2012. őszi-téli Fénytanítói információátadás és megosztás időpontjai:

Szeptember 15. szombat 10-14 óra

Október 27. szombat 10-14 óra

November 17. szombat 10-14 óra

Hozzájárulás: 2000 Ft alkalmanként

A helyszín a Dózsakerti Közösségi Ház.

 

Szólj hozzá!

Címkék: programok dózsakert

A bejegyzés trackback címe:

https://tatabanya-dozsakert.blog.hu/api/trackback/id/tr544763842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása