HTML

Dózsakerti Közösségi Ház

A Dózsakerti Közösségi Házban megtartott programokról, eseményeiről számolunk be, közöljük a Dózsakerti Hírmondóban megjelent fontosabb cikkeket, fotókat, plusz a háttéranyagokat. Ezenkívül néhány városi hír, helytörténet is szerepel az írásaink között.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Előadás augusztus 15-én

2012.08.09. 11:41 vastamás

Az egyetemes szív és szeretet napján renden belüli és kívüli szert tart Nász János augusztus 15-én, szerdán 17.30 a Dózsakerti Közöségi Házban.

A Három Mária - FöldAnyaGaiaMária – Mag Dahlai Má-Ra-i - Tündéri Ilona napján összekapcsolódunk az Egyetemes Szíven keresztül a Minden Tudó, Mindenható, Mindenütt Jelen Lévő Feltétel nélküli Szeretettel. A kozmikus híradások szerint augusztus 15-20 között rendkívüli  átalakító tudatosság és fényenergiák érkeznek be a Földre.

A VilágAnya-Shekinah, Metatron Nagyúr, Kuthumi Nagyúr, Szeretett Sainte Germaine, a 7 főarkangyal és Kryon energiáinak, valamint a Felemelkedett Mestereink és Mesternőink és a Szellemi és Lelki Világok támogató, együttérző energiáinak meghívásával és összeszövésével az új feltöltött Krisztusi/Kristályos Szeretet és TudatosságHálón keresztül, Krisztusi elvetett és szárba szökkent magvakként, Átengedve a szívünkön – Lehorgonyozva valóságunkba, Minden Létező javát szolgálva.

Szeretteink a beharangozott változások itt kopogtatnak az ajtónkon. Ritkán emeljük fel és emeljük ki szavunkat a bennünket elhagyó időnkre, hogy: MOST és ITT VAN AZ IDEJE ÚJ SZOLGÁLATBA HÍVÁSUNKRA!

Az Idővonal magasabb rezgésű/tudatosságú szakértői/entitásai szerint 99 napon túl, bármikor egy hatalmas változás kezdete nyilvánul meg a Most valóságunkba. A változások minden rendszerünkön áthatnak: társadalmi, politikai, tudatosság, kapcsolatrendszer, fizikai létezésünk és a FöldAnya átformálódását. Ezek elfogadása és a szükségesnek látszó tünetei mellékhatások enyhítése és az enyhébb átalakulásunk érdekében Szer-re hívunk mindenkit akiket megszólít ez a meghívás, és lehetőségük van együtt lenni velünk, akár személyesen, akár lélekben összehangolódva velünk.

Információkat adunk a várható, potenciákat tartalmazó eseményekről, meditálunk és imádkozunk hogy Jöjjön el a Földi Mennyországunk, Éljünk a Szabad Akaratunkkal, Egyesüljünk egy Szent lélegzettel az Egyetemes  Szívben a Mag Népeként megtéve a szent esküvésünk szerinti vállalásunkat amit egykor az Atya/Anya világunkban elfogadtunk.

Összekapcsolódhatunk a Kárpát-medencében számtalan helyen lévő, élő Szer-tartással. Nem Vagyunk Soha Egyedül – Áradjon az eredendő Fény minden létező szívébe – És ez Így van

 

Földicsillagok/Nász János

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: programok

A bejegyzés trackback címe:

https://tatabanya-dozsakert.blog.hu/api/trackback/id/tr594703351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása